TOP مزاج سوداوی SECRETS

Top مزاج سوداوی Secrets

Top مزاج سوداوی Secrets

Blog Article

پوست: زیادی بلغم در پوست می‌تواند به بیماری برص (ویتیلیگو) منجر می‌شود که در مبتلایان به آن بخش‌هایی از پوست رنگ خود را از دست می‌دهند.

احتمال دارد افزایش وزن( با ذکر نکته ی افزایش سایز شکم) باعث درد های کمر در شما شده است. ابتدا باید تشخیص صحیحی برای شما قرار داده شود.

بیشتر بخوانید: برای آشنایی با خواص دمنوش نعناع کلیک کنید.

مواد غذایی که این دسته از افراد نباید مصرف کنند شامل انواع لبنیات مثل شیر و ماست، شور، ترشی، گوشت گوساله و گاو، سیب زمینی، عدس، قارچ، گوشت ماهی و مرغ، میوه های نرسیده و تورش، جو، نارنگی، خیار، لیمو شیرین، قهوه و نسکافه، کیوی، انواع چای، روغن نباتی، کره گیاهی، نوشابه، برنج، سوسیس و کالباس و.

تشخیص طبع بلغم باید توسط پزشک متخصص طب سنتی و با معاینه بالینی دقیق صورت گیرد.

با سلام، دوست عزیز قطعا ترجیحات شخصی افراد در انتخاب درمان نقش بسیار مهمی دارد و این حق شماست که به یک درمان احساس خوب داشته باشید یا نداشته باشید و بر این اساس درمان خود را انتخاب کنید.

باسلام من اکثر مواد غذایی که میخورم نفخ ودلم آشوب میشه ریزش مو شدیدم دارم بدنم استخون درشته اکثرچیزهایی که میخورم انگار تودلم ماشین لباسشویی میشه آیا بلغمی هستم عرق زیاد میکنم

سبک زندگی, طب سنتی, معرفی محصولات بهنوش احمدی ۱۵ مرداد, ۱۴۰۰ ۳ مهر, ۱۴۰۳ نظرات زمان مطالعه: ۵ دقیقه

بد فرمی: – موها شدیدا وز، بدحالت و پوک می شوند. ریزش مو: – ریزش موی سودایی معمولاً شقیقه ها را درگیر می کند.

رژیم سیب می تواند به شما کمک کنند تا در طی پنج روز حدود ۳ کیلوگرم وزن کم کنید. برای مطالعه درباره این رژیم به مقاله  رژیم سیب مراجعه نمایید.

متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند که افراد بلغمی مزاج مراقب حجم غذای مصرفی خود باشند و از پرخوری بپرهیزند. همچنین باید از غذاهای زودهضم استفاده کنند و غذا را خوب بجوند. معمولا رژیم غذایی برای بلغمی‌ها شامل عسل، ادویه و خشکبار است و به آن‌ها توصیه می‌شود که غذاهای آماده و فست‌فود را از برنامه غذایی خود حذف کنند.

سلام بلغم یاماده سفید زنگ روی get more info زبانم خیلی زیاد است وهرشب باپشت مسواکم زبری مشویم وگاهی به صورت چرک روی زبان باید جمع کنم

سلام ببخشید بنده به شدت خلط پشت گلودارم خیلی ممنون می شوم کمک بفرماید

اگر میزان و نسبت اخلاط اربعه در حالت تعادل باشد، فرد دارای مزاج معتدل است. اما اگر مقدار هر کدام از آن‌ها در مقایسه با مزاج معتدل افزایش یابد، مزاج فرد تغییر می‌کند. برای مثال اگر میزان بلغم موجود در بدن‌تان نسبت به مقدار این خلط در بدن فردی که مزاج معتدل دارد بیشتر باشد، شما دارای مزاج بلغمی خواهید بود.

Report this page